Mitt fiske intresse startade då jag vid 6 års ålder följde med min far och min storebror på en fiske tur i en murken gammal eka i sjön Skagern. Att det blev ett minne som sitter i än idag beror inte på ALL den fisk vi fångade utan ALLT vatten ekan tog in.

Nu en si så där 30 år senare har jag upplevt en hel del i mitt fiskande.
Att från strandlinjen via turbåtar till egna småbåtar jagat havets storvilt, eller stor gäddan som lurar i branten, till regnbågen som vakar på ytan, till att nu mer kommit till ro med mitt fiskande. Att bara få komma ut i naturen med spöet i handen gärna ihop med kamrater betyder mer än att jaga specimen fisken, fast skulle nu storfisken uppenbara sig så………

I slutet av 90-talet lämnade jag storstan (Hisingen/Göteborg) för livet på landet. För att bo på en liten hästgård i Ängarna/Tvååker, som ligger strax utanför Varberg. Där jag levde i samråd med mina barn Helle & Jesper samt katter 10st till antalet hunden Bosse, hästar, höns, kaniner. Med eget fiskevatten rinnande genom markerna, Tvååker kanal, Sedan sommaren 2010 är jag återtillbaka i Storstaden och bor nu mera i Guldheden i centrala "götet" .

Båtar och sjunkna båtar (vrak) har också blivit en hobby som vuxit fram genom mitt fiskande. En hobby i hobbyn så att säga, och det har jag skrivit lite om här på min sida.

Jag hoppas du kan finna nöje i ditt läsande

Välkommen!
Lars Kraemer/Kapten Rödskägg.
+46(0)705885511
kaptenrodskagg@live.seMina PB Todo´s dikt Todo´s dikt Todo´s dikt Todo´s dikt Todo´s dikt Todo´s dikt
Mina Båtar